Ayhan KAM - Okul Müdürü

08.10.1983 yılında İstanbul´da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul´da tamamladıktan sonra lisans eğitimini Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Ana Bilim Dalında tamamladı. Yüksek lisans eğitimini Gaziantep Üniversitesi - Eğitim Bilimleri Enstitüsü´nde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi bölümünde tamamladı. Çeşitli eğitim kurumlarında Türkçe öğretmenliği, müdür yardımcılığı ve müdürlük yaptıktan sonra 1 Eylül 2022 tarihinde okulumuza müdür olarak atanmıştır. Çeşitli alanlardaki çalışmaları kapsamında almış olduğu 1 Takdirname, 6 tane Başarı Belgesi ve 2 tane de Üstün Başarı Belgesi bulunmaktadır. Ayhan KAM Okul Öncesi Öğretmeni Aylin KAM ile evlidir. Mert Ali KAM ve Kazım Akın KAM isminde iki oğlu bulunmaktadır.